Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Hasır Kamelya Ürünleri

Bali evleri görünümünde hasır kamelya ve hasır çardaklarınızda doğa ile iç içe yaşamın keyfine varın. Hasır kamelya fiyatlarımız ve hasır kamelya modellerimizi inceleyeniz. Update : 20/08/2021

Bali evleri kadar doğal ve Şık

Hasır Kamelya Modellerimiz ile Maldivlerde Hissedin!

Popüler hizmetlerimizden Bali Evi Hasır Kamelya ile tatil alanlarını ve evleri em lük hem de doğal bir görünüme kavuşturuyoruz.

Kamelyalar insanların genellikle dinlenmek için tercih ettiği alanlardır. Özellikle tatil köylerinde yada sahil kulüplerinde en çok tercih edilen ve deniz kenarlarında kullanılan Bali evi hasır kamelya uygulamalarımız, günümüzde bahçeli ya da havuzlu ev sahiplerimizin de ilk tercihlerinden olmaya başlamıştır.

 
 

Hasır Kamelya Ürünlerimiz

 
 

Doğayı Yanınızda Hissettiren Tasarımlar

Doğal bir ortamda istirahat etmek ve keyifli bir tatili yaşamak hepimizin hakkıdır.

Bunun için sürekli tatil mekânlarına gitmeden kendi evinizin huzurunda da bu keyfe erişebilirsiniz. Ya da işletmeci müşterilerimizin de talepleri doğrultusunda misafirlerine en şık hizmeti vermek içib bu kamelyaları tercih edebilirsiniz.

Bulunduğunuz ortama kalite katan hasır kamelya ile lüks bir yaşam bir adım uzağınızda. Bali evleri aynı zamanda püsküllü saçaklı olarak da bilinmektedir. çin otu kaplama ile saçaklı hasır kamelya uygulamaları yapılmaktadır. Çin otu ürünlerimizi keşfedin.

 
 

Bali Evi Hasır Kamelya Nasıl Yapılır?

  • Kamelyalar toplu ve ortak kullanım alanları için uygundur ve yaygındır. Hastane bahçeleri, kafelerin bahçeleri, deniz kenarlarında, bahçeli evlerin tüm alanlarında, havuz kenarlarında sıklıkla kullanılmaktadır.

  • Çatı şeklinde yerleştirilen kamelyalar hem yaz hem de kış mevsimine uygun olarak ısı yalıtımını sağlayabilir. Kalın naylon yalıtım malzemeleri fermuar biçiminde bulunmaktadır. Bu aksam sayesinde kamelyanın tamamını kapsayacak şekilde koruma sağlamaktadır.

  • Saz ve bambuların birleştirilmesi ile oluşturulan bloklar, çatıya uygun biçimde şekillendirilerek kaplama işlemi gerçekleştirilir. Hasır kamelya Yapılış şekline göre daire veya kare biçiminde yapılabilir.

  • Oturma alanı olarak ahşap sedir yada bank şeklinde tasarlanan alanlar yerleştirilir.

  • Tüm ekipmanların birbirine tutturulması ve sağlıklı montaj edilmesi gerekmektedir. Aksi durumda kazalara sebebiyet verilebilir. Bu yüzden montaj tüm parçalar birbirine sıkıca birleştirilerek montaj tamamlanmalı.

  • Bali evi görünümlü hasır kamelya ve çardaklarınızda eğer bir aydınlatma düşünecekolursanız çok şık ve dekoratif hasır lamba ve hasır avizeler tercih edebilirsiniz.

     

 
 

Bali Evi Hasır Kamelya Avantajları Nelerdir?

  • Sigara kullanımının yasak olduğu yerlerde, kamelya ve çardaklar sayesinde uygun alanlar yaratılabilir. Bu şekilde müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitenizi artırabilirsiniz.

  • Tatil beldelerinde otellerin sahillerinde hem dinlenmek hem de rahat zaman geçirmek için sizlere uygun alanlar sunabilir hasır kamelyalar.

  • Bahçeli ya da havuzlu evlerinizde konumlandıracağınız kamelyalar ile rahat bir ev ortamına sahip olabilirsiniz. Hem siz hem de aileniz için keyifli ortamlar oluşturabilirsiniz.

 
 

Hasır Kamelya Aydınlatma

Hasır Kamelya uygulamalarında dekorastif amaçlı doğal aydınlatma ürünlerini tercih edebilirsiniz. Bambu ve rattan malzemeler ile yapılan bambu avize ve sarkıt lambalarımızı hasır kamelyalarınıza çok yakışacaktır. Bambu rattan avize ürünlerimizi inceleyiniz. Bambu avize ya da hasır avize modellerimizi tercih ederek geceleri de şık bir aydınlatmaya sahip olacak kamelyalarınızı çok beğeneceksiniz.

 
 

Bali Evi Hasır Kamelya Fiyatları

Hasır kamelya fiyatları uygulanacak alanları ve yapılacak kamelyanın ebatına, kullanılacak malzemesine göre değişkenlik gösterebilir. Hasır dekorasyon şirketinin ya da ustasının tecrübesi de fiyat kadar önemli bir husustur. Hasır kamelya usatsının marifeti ve doğru ürünün kullanımı ile daha şık ve daha uzun ömürlü hasır kamelyalara sahip olabilirsiniz.

Uygulama yapacağımız alanın boyutu, talep ettiğiniz malzeme ve malzeme türüne göre değişiklik göstermektedir. Bu yüzden Bali evi hasır kamelya için ustalarımızdan en uygun tasarımlar ve en uygun fiyatlar ile hasır kamelya teklifinizi almak için bizim ile iletişime geçmenizi öneriyoruz.

 
 

Sıkça Sorulan Sorular

Hasır kamelya doğal otlar, saz kamışları ya da bambu kamış ürünleri ile yapılan doğal kamelya ve çardak çatı kaplama uygulaalarına verilen genel isimdir.

Hasır kamelya modelleri farklı ürünler ile yapılabildiği için çok farklı model seçeneği gözünüze çarpış olabilir.

Bizler Saz Kamış olarak montaja hazır hasır kamelya ürünleri imalat ve satışını yaptığımız gibi Türkiye'nin her yerinde tecrübeli ekibimiz ile hasır kamelya uygulamaları yapmaktayız.

Evet. Montaja hazır olarak imal ettiğimiz kamış hasır, bambu kamış ve çin otu ürünlerimiz ile kendiniz kolay ve ekonomik bir şekilde hasır kamelya çatı kaplama ve hasır çardak uygulamalarınızı yapabilirsiniz.

Ürün seçimi ve hasır kamelya uygulaması teknik detayları hakkında satış sonrası ve sonrası bizi arayarak yardım alabilirsiniz.

Hasır kamelya uygulamaları genellikle çin otu, kamış hasır rulo ve bambu kamış ürünleri ile yapılan uygulamlardır. Kamış çatılar ise saz kamışları ile el işçiliği ile yapılan kamış çatı kaplama uygulamasıdır.

Kamış çatı ustası yapılabilen kamış kamelya uygulamalarını sadece tecrübeli kamış çatı ustaları yapabilir. Hasır çatılardan farklı olarak kamış kamelya uygulamaları daha sağlam ve daha uzun ömürlü yapılardır.

Hasır kamelya uygulamasında ürün seçiminden önce hangi modelde bir uygulama yaptırmak istediğinize karar veriniz. Web sayfamız üzerindeki görsellerden beğendiğiniz hasır kamelya uygulamasını bize göndererek hangi ürünlerin ve hangi uygulama tekniklerinin sizin için uygun olacağına birlikte karar verelim.