Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Bambu Dekorasyon

Bambu Dekorasyon Ürünlerimiz ve Bambu çubuklar, Bambu çatı, Bambu Gölgelik ve bambu dekorasyon uygulama ve fiyatlarımız için bizlere ulaşınız Update : 21/08/2021

Bambu Dekorasyon Ürünlerimiz ve Bambu çubuklar

Bambu dekorasyon ürünleri ile istediğiniz şık ve lüks mekana sahip olabilirsiniz. Üstelik uygun fiyatlara elde edebilirsiniz. Saz kamış olarak sizlere ürünlerimiz hakkında kısa fakat etkili bilgiler paylaşacağız.

Bambu Kargı ürünleri saz kamışları doğadan doğal bir şekilde elde edilmektedir. İstenilen her türden alana uygulanabilen bu malzeme sayesinde pratik ve şık bir bambu kaplama uygulaması yapabilirsiniz. Doğal, şık ve ilgi çekici mekânlara giden yolda sizlere ışık tutuyoruz.

Bambu dekorasyon işlerinde sıklıkla kullanılan bu doğal malzeme ile tüm mobilya ve çevre alanlarında kullanılmaktadır. Dayanıklı ve uzun ömürlü olmasının yanı sıra ekonomik olması, kolay uygulanabilir olması da her türden yapıda kullanılması için dikkat çekmektedir.

Bambu Dekorasyon Ürünlerimiz

Bambu dekorasyon uygulama ve son ürünlerinde kullandığımız doğal ürünlerimizi incelemek için aşağıdaki linkelere tıklayabilirsiniz.

  • Bambu Kamış
    Bambu kamış ürünleri kalın ve estetik kargı kamışları ile hazırlanan montaja hazır ürünlerdir. Bambu kamış bambu çit ve bambu çatı yapımında kullanılır.

  • Kamış Hasır
    Kamış hasır rulo saz kamışlarından elde edilen, hasır çatı ve gölgelik yapımında kullanılan montaja hazır ürünlerdir.

  • Bambu Avizeler
    Bambu Avize ve lambalar orjinal bambu bitkisinden ve rattan ağacından el işçiliği ile imal edilen dekoratif ve doğal ürünlerdir.

Bambu Dekorasyon Ürünleri Neden Kullanılmalı?

Oturma grupları, mobilyalar, masa ve sandalyelerin üretiminde ürünlerimiz yaygın olarak kullanılmaktadır. Saksılardan, duvar kaplamalarına kadar pek çok dekoratif ürünlerin üretilmesi mümkündür.

  • Özellikle dış mekânlarda çatı kaplaması amacıyla kullanılan bambu kargı malzemeleri hem su geçirmemesi ve dayanıklı olması ile yıllara meydan okumaktadır.

  • Hafif yapısı sayesinde kullanımı ve uygulanmasının kolay olmasının yanı sıra ısı yalıtımı açısından da oldukça tercih edilen bir malzemedir.

  • Yazın serin kışın ise ılık bir sıcaklık sağlayan bu ürünler ile hem şık bir ortama hem de her yönden insan sağlığına tamamen uyumlu alanlara kavuşacaksınız.

  • Malzemeler tamamen yenilebilir olduğu için insan sağlığına hiçbir şekilde zararı yoktur. Bu da hem müşterileriniz hem de aileniz için sağlıklı alanlar için uygun bir malzeme haline geliyor.

Bambu Dekorasyon ve Kargı Kamış Ürünlerinin Kullanım Alanları

Bambu ve Kargı Kamış Türü Malzemeleri Kullanmanın Yararları

  • Hem evinizin hem de dış mekânlarınızın çatı ve dış cephelerinin kaplanmasında kolayca kullanılması sayesinde hem zamandan hem de ekonomik olması ile sizlere paradan kazandıracaktır.

  • Hayal ettiğiniz tüm döşemeleri ve tüm tasarımları bambu kargı malzeme ile gerçekleştirmeniz mümkün.

  • Doğa dostu ve yenilebilir bu malzeme sayesinde insan sağlığı her zaman güvende.

  • Hem siz hem de aileniz için eğlenceli alanları oluşturmak sizlerin elinde.

  • Uygulama sırasında herhangi bir kimyasal madde kullanılmamaktadır.

  • Bambu dekorasyon ürünleri hakkında daha fazla bilgi alınız.

Bambu Çok uzun Bitkidir

Bambu ılıman iklimin elverdiği her bölgede yetişebilen bir bitkidir. Filiz vermesi birkaç yıl alsa da filiz verdikten sonra günde 20 – 30 santim arası uzama yeteneğine sahiptir. Bu bakımdan hemen hemen her dekorasyon ürününde ham madde ya da direkt malzemenin kendisi olarak öne çıkmaktadır.

Bambu Hasır

Bambu dekorasyon ürünümüz bambu hasır, evlerde ya da balkonlarda kendine kullanım alanı bulmuştur. Bambu hasırlar, aralıklı ama sık yapısı sayesinde sahillerde yürüme yolu olarak kullanılırlar. Ayrıca yine sahillerde kullanılan bambu hasırlar, kumdan korunma amacıyla yere de serilebilirler.

Evlerde bambu hasır kullananlar da mevcuttur. Görüntü olarak da çok şık olduğu için bu malzemelerden yapılan tablolar da mevcuttur. Ayrıca Amerikan servisi olarak da kullanılır. Ürünlerimiz yıkanabilir olmasıyla mutfaklarda yemek masasını koruma amaçlı örtü olarak da kendilerine yer edinirler.

Bambu Dekorasyon Fikrinizi Hayata Geçirelim

Hayal gücünüze göre şekil alabilecek inanılmaz esnek ve kullanım alanı fazla olan malzemelerdir. Duvarınızın bir kolonunu ya da yüzeyini kaplayarak evinize sıcak ve doğal bir hava katabilirsiniz. Ya da ürettiğimiz perdeler ile özellikle mutfağınızda çok şık dekorlar elde edebilirsiniz.

Hasır ürünlerini sineklik tül ile kombinleyip yaz aylarındaki sivrisinek saldırılarından kurtulabilirsiniz.

Bambu Gölgelikler

  • Güneş ışınlarını tamamen engellemeyen ama gölgeyi de serinleten doğal bir üründür.

  • Kumaş, naylon ya da plastik de olduğu gibi güneşe maruz kaldıkça solma, yıpranma ya da kopma yapmazlar.

  • Ayrıca kumaş, naylon ve plastik gölgeliklerin aksine güneş ışınları altında kaldıkça zararlı kimyasal madde salmazlar.

  • Tropikal iklime alışık olan ve çokça nem seven bambular, gölgelik olarak işlendiklerinde de aynı işlevlerini devam ettirirler. Ortamdaki nemi emen bambu gölgelikler, gölgeliğin serin olmasını da sağlarlar.

  • Bambu gölgelikler, hava geçirir bir yapıya sahiptirler.

  • Bu bakımdan rüzgârı da içeriye alıp bir hava akımı oluşturup serinlik sağlarlar. Maalesef aynı durum doğal ot çatı kaplama ürünleri dışında kalan kumaş, cam, plastik ya da cam için geçerli değildir.

  • Bu yapay ürünler, bambu gölgeliklerin aksine hava geçirgen yapıya sahip değildir. Hatta bu yüzden kumaş, plastik, çinko ya da naylon gölgeliler çok rüzgârlı havalarda uçar ya da havalanır. Bu durum çok rahatsız edicidir.

Bambu kamış ya da bambu çubuklar

Bambu kamışlar genelde evlerde dekoratif amaçlı kullanılırlar. Hiçbir işlemden geçmeyen, sadece kesilip evde dekor olan bambu çubuk ürünleri bulunmaktadır. Örneğin Türk evlerinde sıkça görülen salon ve yemek odası bir olan büyük odalarda yemek takımının bulunduğu alan ile oturma alanının dev bambu çubukları ile ayrılması son zamanların moda akımıdır.

Bambu kamış ile Bambu Dekorasyon

Bambu kamış ya da bambu çubuklar, aynaların altında da çok sık durmaktadır. Son zamanlarda banyolarda bambu kamışlar ayna arkasına monte edilip kullanılmakta ve ortamı daha da güzelleştirmektedir.

Bambu kamışları, yapıştırma ve montaj tekniği ile odanın bir kısmına yapıştırılmakta ve ortama sıcaklık, doğallık vermektedir. Ayrıca sadece vazoda duran bambu kamışları bile evinize renk katmaya yetmektedir.

Bambu Dekorasyon Fiyatları

Bambu dekorasyon uygulama ve bambu kamış ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizlere ulaşınız. İç ve dış dekorasyonda birbirinden farklı tasarımlarda ve farklı alanlarda uygulanabilen bambu dekorasyon uygulama ve ürünleri ile siz de mekanlarınızı doğallaştırın. Bambu dekorasyoyon fikirlerinizi bize aktararak hayalinizdeki uygulamaları hayata geçirebilirsiniz.

Türkiye'nin her yerinde bambu dekorasyon uygulamalarımız ile hizmet vermekteyiz.