Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Bambu Şemsiye

Bambu şemsiyeler estetik ve doğal dokusu ile plajlarda ve dış mekanlarınızda doğal yaşam alanları sunuyor. Bambu dekorasyon ustalarımız ile Tüm Türkiye'de Bambu şemsiye satışlarımız mevcuttur

Bambu Şemsiyeler Doğal ve Dayanıklı Plaj Şemsiyeleri

Bambu şemsiyeler bambu kamış ve saz şemsiye yapınıda kullanılan saz kamışı ürünleri ile yapılabilmektedir. %100 doğal malzemeler ile bambu dekorasyon ustalarımız tarafından hazırlanan ürünlerimizi Türkiye'nin her yerine imal edip gönderim sağlamaktayız. ister plajlarınızda ister se de evlerinizin ve sitelerinizin bahçesinde 4 mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz gölgelik şemsiyeler üretiyoruz.

Bambu şemsiye modellerimiz ve bambu şemsiye fiyatlarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak için web sayfamız üzerindeki iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Bambu Şemsiye Modelleri ve Yapımı

Bambu şemsiye modellerimiz için hasır şemsiye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Doğal bambu kargı ürünlerinin kamış hasır gibi örüelerek sağlam şemsiye iskeletine çelik teller ile bağlanması ile yapılmaktadır.

Bambu Şemsiye Kullanım Alanları

  • Plajlar ve Sahiller,
  • Turizm işletmelerinde sitelerde havuz kenarlarında,
  • Evlerin ve villaların bahçelerinde,
  • Teras ve verandalarda bambu şemsiyeler tercih edilmektedir.

Bambu Şemsiye Fiytlarımız

Bambu şemsiye fiyatları için bizlere ulaşınız. Bambu şemsiyeleri istediğiniz malzeme ve büyüklüklerde imal ederek gönderim sağlamaktayız. Bizlere kullanmak istediğiniz malzemeyi ve şemsiye ölçülerinizi belirterek bambu şemsiye fiyatlarımızı anında öğrenin.

Bambu Şemsiye Yapımında Kullanılan Malzemeler

  • Şemsiye iskeleti için demir profil hazırlanmaktadır.

  • Bambu kamış

  • Saz Kamışı

  • Doğal otlar ve çin otu

Sıkça Sorulan Sorular

Bambu şemsiyeler ortalama 5-7 yıl ömre sahiptir. Daha iyi saklama koşulları altında 10 seneye kadar da dayanabilmektedir.

Bambu şemsiyelerin ömrünü etkileyen en önemli etkenler, kullanılan malzemenin miktarı ve cinsi, uygulanma tekniği, Şemsiye iskeletinin sağlamlığı ve paslanmaya karşı dayanıklı olmasıdır.

Müşteri hizmetlerimizi arayarak ya da whatsapp sipariş hattımızdan bize ulaşarak tüm bambu plaj şemsiyesi modellerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz.

Bambu şemsiye Siparişleriniz hılzı bir şekilde hazırlanarak kargoya verilmektedir.

Evet tüm ürün ve ve hizmetlerimizde olduğu gibi bambu şemsiyelerimizde garanti kapsamı altındadır. Bambu şemsiyelerimizin garanti süreleri ve şartları hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Bambu şemsiyelerimizde sağlam demir profil kullanmaktayız. İsteğinize bağlı olarak paslanmaz çelik profillerde kullanmaktayız. Bambu şemsiye yapımında kullandıpımız doğal ürünler 1.kalite ve dayanıklı ürünlerdir.