Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Saz Hasır

Saz hasır ürünlerimiz ile siz de mekanlarınızı doğallaştırın. Saz hasır uygulama ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizlere ulaşınız. Saz Hasır satışlarımız için bizi arayabilirsiniz. Update : 22/08/2021

Saz Hasır Ürünleri

Saz hasır ürünleri saz kamışlarının misina ipler ile birbirine bağlanması ile elde edilen fabrikasyon ürünlerdir. Tamammen doğal saz kamışları ile elde edilen bu ürün kamış hasır, kamış çit, hasır çatı kaplama ve gölgelik uygulamalarınıda kullanılmaktadır.

Saz hasır son yıllarda dekorasyonun yükselen trendleri arasında yer alıyor. Bugünlerde aslında çok önce olması gereken bir aydınlanma yaşıyoruz. Doğa artık bizimle olmuyor. 

Eski alışkanlıklara geri dönmeye eskiden yaptığımız hataları yapmamaya çalışıyoruz. Bunu da en güzel evlerimizde yansıtıyoruz. Evlerimize doğal malzemeler misafir olmaya başladı.

%100 Doğal Dekorasyon Malzemesi

  • En güzeli ve en çok tercih edilen doğal malzeme ise saz ve hasır.

  • Saz hasır, otsu bir bitki olan sazın işlemlerden geçerek dayanıklı ama aynı zamanda kolay işlenir hale gelmesiyle meydana geliyor.

  • Rengi de dokusu da doğanın bize sunduğu haliyle bırakılabiliyor ya da istenirse kolayca renklendirme yapılabiliyor.

  • Saz dekorasyon ürünleri ve modelleri evlerimize hem doğal bir güzellik getirmesi hem de orijinal kullanım alanlarının olması ile renk katılıyor. saz hasır gibi çok yıllık bir otsu bitki ama hasır aynı zamanda halk hekimliğinde kullanılan şifalı bir bitki. Bu yüzden de hasır, Anadolu için çok önemli.

  • Hatta hasır dekorasyon ürünleri ile bu şifalı ürünlerin evimizde yer etmesi her yönden çok faydalı.

Yazlıklarda Saz Hasır Kullanımı

  • Saz dekorasyonunda ve hasır dekorasyonu için en önemli özellik sıcaklığı dengeleme özellikleridir.

  • Saz hasırlar otsu bir bitki oldukları için doğaları gereği sıcak ve soğuk iklime uyum sağlayabilirler. Ayrıca bakımları yok denecek kadar azdır ve uzun zaman kullanılmasa da saz dekoruna ya da hasır dekorasyon ürünlerine kolay kolay zarar gelmez.

  • Bu bakımdan yazlıklarda genelde saz dekorasyon ürünleri de hasır dekorasyon ürünleri tercih edilir.

  • Özellikle bahçe mobilyaları, balkon duvarları, güneşlikler, şemsiyeler saz ve hasır dekorasyon ürünleridir.

Saz Hasır Genel Kullanım Alanları

  • Saz dekorasyon ürünleri yazlık ya da bahçe mobilyalarında sıkça tercih ediliyor ve elbette çok yakışıyor.

  • Özellikle güneş ışıklarını süzen yapısıyla şezlong gölgeliği olarak hemen hemen her plajda görebiliyoruz.

  • Kumaş gibi gölgeyi sıcak hale getirmeyen saz şemsiyeleri aynı zaman da çok hoş da bir görüntü oluşturuyor.

  • Villa ve, bahçe mobilyalarının pek çoğu da saz dekorasyon harikalarından.

  • Koku yapmaması, güneşten ve yağmurdan etkilenmediği gibi çabuk kuruyan bir özelliğe sahip olması, doğal rengi saz dekorasyonunun tercih nedenlerinden birkaçı.

  • Ama saz dekorasyonu sadece yazlıklarla sınırlı kalmıyor artık.


Saz Hasırı dört mevsim evimizde tutacak hasır dekorasyon ipuçları, bakanın bir daha bakacağı saz dekorasyonu harikaları sizin de ufkunuzu açacak.

Duvarlarda hasır dekorasyon

Saz hasır otları, tamamen doğal bir ürün olduğu için kolay kolay eskimez, eskidikleri zaman da yine işlevlerini kaybetmezler. 

Saz Hasır Dekorasyon

  • Ev içinde saz hasır dekorasyon ürünleri sadece güzel bir görüntü için değildir.

  • Aynı zamanda odadaki nem dengesini sağlayan, toz tutan dolayısıyla alerjeni en aza indiren hasır dekorasyon ürünleri sağlığımız açısından da faydalıdır. Evinizde, güneşi en çok alan duvarı, saz ya da hasır ile tamamen örtebilirsiniz.

  • Böylelikle evinizde hem daha sıcak bir görüntü oluşacak hem de saz ve hasırın ısı tutma özelliği ile daha sağlıklı bir ortam kazanacaksınız. Ayrıca evinizde kediniz ya da köpeğiniz varsa onlara da doğa ile iç içe olacakları bir köşe kazandırmış olursunuz.

Aksesuarda Saz Hasır Fikirleri

Saz dekorasyon ürünleri ile hasır dekorasyon ürünlerinin en çok ürettiği şey aksesuarlardır. En çok da abajur ve lamba şapkaları rağbet görür. Sazın ve hasırın ışığı süzerek geçirme özelliği saz dekorasyon ürünlerini evin içine taşımak için ilham kaynağı olmuştur.

Hasır dekorasyon ürünleri için de masaüstü lambaları ya da ayaklı lambaderler uygun görülmüştür.

Bir dekorasyon fikri olarak eski lambaderlerinin ayaklarının saz ya da hasır ile sarılması hem çok iyi bir geri dönüşüm hem de güzel bir hasır dekorasyon örneği olacaktır.

Balkonlarda Gölgelik Olarak Saz Hasır

Saz hasır malzemelerden yapılan balkon saçakları da çok ilgi görmektedir.

  • Balkonun tavanına yapılan saz dekoru, hasır ile sağlamlaştırıldığında balkon için hem çok iyi bir görüntü oluşturacak hem de sıcaktan korunma için doğal bir çözüm olacaktır.

  • Üstelik saz hasır da dayanıklı ürünlerdir, bakımları da çok kolaydır.

  • Cam balkonunuzda ısı dengesini ayarlar balkonunuzu gündüzde oturulacak ferah bir hale getirir.

  • Temizliği de sadece üzerindeki tozları almadan ibarettir. Yağmur yağdığında da toplanmasına gerek yoktur. Islanması sorun olmadığı gibi çabuk kuruma özelliğine de sahiptir.

Saz Hasır Fiyatları

Saz kamış fiyatlarımız ve saz hasır uygulamalarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizlere ulaşınız. Saz kamış satışlarımız ertesi gün kargoya verilmektedir. Pandemi nedeniyle kargolarda bazı gecikmeler yaşanabilmektedir.

Saz hasır fiyatları için için müşteri hizmetlerimiz ile nasıl bir uygulama yapacağınızı ve nekadar bir alana uygulama yapılacağını sanlatarak detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz