Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Kamış Şemsiye

Saz kamış şemsiye modellerimiz ve ürünlerimiz ile sizler için doğal şemsiyeler tasarlıyoruz. Saz kamış şemsiyeleri plajlarda ve bahçelerinizde kullanabilirsiniz. Update : 22/08/2021

Kamış Şemsiyelerin Kullanım Alanları

  • Kamış şemsiyeler sahil ve plajlarda turizm işletmeleri tarafından egzotik bir dokusu olması sebebi ile sıklıkla tercih edilir.

  • Müstakil ev ve villa bahçelerinde kamış şemsiyeler size doğal alanlar ve koyu gölgelikler suncaktır.

  • Restoran, Cafe, Düğün salonu gibi işletmelerin dış mekanlarında.

  • Otel ve tatil köylerinde havuz kenarlarında bez ve branda şemsiye yerine kamış şemsiye modelleri tercih edilmektedir.

 
 

Kamış Plaj Şemsiyesi Nasıl Yapılır?

  • Kamış plaj şemsiyesi hunik demir şemsiye iskeletine saz kamışlarının çelik teller ile sıkıca örülmesi ya da bağlanması ile yapılmaktadır.

  • Saz kamışları ile katlı ve kirpi tekniği kullanılarak kamış plaj şemsiyeleri çok farklı modellerde yapılabilmektedir.

  • Kamış şemsiyenin iskeletine alttan başlayarak saz kamışları hunik olarak örülmeye devam eder.

  • Şemsiyenin en üstüne gelene kadar bu işlem devam eder. En üst kısım saz hasır otları ile püsküllü olarak ta örülebilir ya da özel bir tabaka deri parçası oraya monte edilerek estetik bir görünüm elde edilebilir.

 
 

Saz Kamış Şemsiye Tercih Etmeniz İçin 5 Neden

Kamış Şemsiyeleri Her Mekanda Kullanabilirsiniz

  • Kamış şemsiyeler çok şık ve doğal görünümü sayesinde mekanlarınıza doğallık getirecek ve zengin bir hava katacaktır.

  • Bez ve branda şemsiyelere göre kamış şemsiyeler güneş ışığını hiç geçirmez ve koyu bir gölge ve ferah bir atmosfer sunar.

  • Kamış şemsiyeler uzun ömürlü ve doğa dostu yenilenebilir ürünlerdir.

  • Kamış şemsiyeler sağlam demir profillerde yapıldığı için rüzgara karşı ve paslanmaya karşı oldukça dayanıklıdır.

  • Kamış şemsiyeler istenilen modelde ve istenilen ebatlarda mekanınıza özel ve isteğinize özel yapılabilmektedir.

 
 

Kamış Şemsiye Fiyatları

Kamış Şemsiye Üreticisiyiz

Kamış şemsiye fiyatlarımız ve modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizlere whatsapp müşteri hattımızdan ya da telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz.

Kamış şemsiyeler saz kamışları ile örülerek imal edilen sağlam ve doğal gölgelik şemsiye ürünleridir. Yaz aylarında plajlarda en çok tercih edilen kamış şemsiyeleri, çok farklı modellerde ve farklı boyutlarda görebilirsiniz.

Beğendiğiniz modeli ve ebatlarını bize iletiniz hemen sizin için fiyat teklifinizi hazırlayarak bildirelim.
 

 
 
 

Sıkça Sorulan Sorular

Evet kamış şemsiyeler suya ve sıcağa karşı en dayanıklı hasır şemsiye ürünümüzdür. Kamış şemsiyelerin kalın ve sık dokusu sayesinde su geçirmeme özelliği de vardır.

Kamış şemsiyeler aynı zamanda size koyu gölgelik sağlayacak ve yazın en sıcak havalarda dahi misafirlerinizin daha ferah hissetmesini sağlar.

Kamış şemsiye modellerimizi inceleyiniz. Beğendiğiniz kamış şemsiye modelini, ölçülerini ve kaç adet sipariş vermek istediğini bildirdikten sonra kamış dekorasyon ustalarımız size fiyat bilgilendirmesi ve teslim tarihlerini bildirecektir.

Kamış şemsiye siparişlerinizi aldıktan sonra size bildirilen teslim tarihine kadar ürününüz imal edilmiş ve adresinize kargolanmış olacaktır.

Kamış şemsiyeler en uzun ömürlü hasır şemsiye modellerimizdir. Kamış şemsiyelerim ömrü yaklaşık 6-7 yıldır. Kamış şemsiyeler dayanıklı özel üretim demir prfollerden imal edilmektedir. Şemsiye üzerindeki saz kamışları zaman içerisinde deforme olsa dahi şemsiye iskeleti sağlam kalacaktır.

Kamış şemsiyeler yenilenebilir malzemelerden yapıldığı için üzerindeki saz kamışları sökülerek tekrar istediğiniz modelde kamış şemsiye imal edilebilmektedir.

Kamış şemsiyeler diğer hasır şemsiyelere göre daha ağırdır. Üzerindeki yoğun saz kamışı dokusu kalınlaştıkça şemsiye ağırlığı da artmaktadır. Ortalama 2metre çapında ve demir profil olan bir kamış şemsiye yaklaşık 25 - 35kg aralığında olmaktadır. Bu ağırlıklar tabi şemsiyenin boyutuna ve kullanılan malzeme miktarına göre modelden modele değişkenlik göstermektedir.

Evet. Toptan ve Perakende kamış şemsiye satışlarımız mevcuttur. Kamış şemsiyelerimiz siparişinize özel üretim olduğundan dolayı siparişinizi aldıktan sonra size teslim sürelerimizi bildirmekteyiz.

Kamış şemsiyelerinizi istediğiniz adette ve istediğiniz model ve ölçüde imal ediyoruz. 1 Adet te sipariş verebilirsiniz 1000 adette...

Saz Kamış olarak kaliteli işçilik ve zamanında teslimat ile hizmetinizdeyiz.

Kamış şemsiyelerin hiçbir bakım işlemi ve masrafı yoktur.

Eğer şemsiyelerinizi sadece yaz sezoununda kullanmayı düşünüyorsanız kışın korunaklı bir depoda su ve nemden korunacak şekilde sakladığınızda kamış şemsiyeleriniz daha uzun ömürlü olur.

Kamış şemsiyeler sıkı ve kalın dokusu sayesinde su geçirmez. Yazın sizi güneşin kavurucu sıcağından koruyacağı gibi kışın da yağmurdan ıslanmanızı engeller. Kamış şemsiyeler yaz kış 4 mevsim kullanıma uygun dayanıklı saz kamışı ürünleridir.

Kamış Şemsiye

%100 Doğal Saz Kamış Ürünleri

Kamış şemsiyeler saz kamışları ile imal ettiğimiz plaj ve bahçe şemsiyeleridir. Kamış şemsiyeler de aynı kamış çatı kaplama uygulamaları gibi saz dekorasyon ustaları tarafından yapılmaktadır.

Özel üretim şemsiye prfolllerine saz kamışları sıkı ve yoğun bir şeklde örülerek kamış çatılar imal edilir.