Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Kargı Gölgelik ve Kargı Çatılar

Kargı gölgelik ve kargı çatı kapla ürün ve uygulamalarımızı inceleyiniz. Kargı Gölgelik ve kargı çatı yapımı hakkında yazımızı okuyunuz. Kargı gölgelik ürünleri fiyatlarımız için bize ulaşınız. Update : 21/12/2022

Kargı Gölgelik Ürün ve Uygulamaları

Kargı gölgelikler bambu görünümlü dayanıklı ve sağlam doğal kargılar ile yapılan uygulamalardır. Kargı çatı uygulamaları istenen her mekana ve her alana rahatlıkla uygulanabilmektedir.

Kargıdan gölgelik çatıların altında ferah doğa ile iç içe görünümlü mekanlara sahip olabilirsiniz. 

 
 

Kargı Nedir?

Sazlık bölgelerde ve yol kenarlarında sıklıkla kendiliğinden yetişen içi boş odunsu uzun çubuklar. Kargı birçok alanda kullanılabildiği gibi bambu dekorasyon alanında da hem ev dekorasyon hem de bahçe dekorasyon uygulamalarında çok sıklıkla tercih edilmektedir. 

Özellikle bambu görünümüne sahip olması nedeniyle insanlar gölgelik, bahçe çiti, bambu dekorasyon ve bahçe dekorasyon uygulamalarında kargıyı sıklıkla tercih etmekte.

Kargı (Arundo donax) latince ismi ile genellikle tatlı su kenarlarında sazlık ve göl kenarlarında yetişen odunsu içi boş bir bitki türüdür. 

Bambu kamışlara benzerliğinden dolayı Türk kamışı, Türk bambusu gibi isimleri vardır. Kargıdan müzik aleti ve ney de yapılmaktadır, Ama tabi her kargı ney yapımı için uygun değildir. Budaklı kargı türü ney yapımı için kullanılmaktadır. Ney yapımı oldukça ustalık ve zahmet gerektiren bir işlemdir.

 
 

Kargı Çatı Gölgelikler Nasıl Yapılır?

Kargı gölgelik ve kargı çatı ürünlerimiz montaja hazır bir şekilde rulolu olarak birbirine çelik tellerle bağlıdır.

Montajı hazır Kargı rulosunu gölgelik uygulamak istediğiniz alana ister vidalama ile isterse de plastik kelepçeler (klipsler) ile sıkıca bağlayarak yerleştirebilirsiniz. Kargı gölgelik yapımı hakkında detaylı bilgi almak bize ulaşabilirsiniz.

 

Kargı Gölgelik Uygulama Alanları Nelerdir?

  • Beton, ahşap, kiremit, çelik ve PVC zeminlere rahatlıkla uygulanabilir.

  • Kamelyaların, çardakların ve pergolelerin üzerine kargı ürünlerimiz ile kolaylıkla kargı gölgelik montajı ve uygulaması yapabilirsiniz.

 

Kargı Gölgelik Fiyatları

Kargı gölgelik fiyatlarımız uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne ve kullanılacak malzemenin miktarına göre değişmektedir.

Kargı gölgelik uygulamalarımız ve Kargı gölgelik fiyatlarımız hakkında detaylı bilgiyi almak için web sayfamız üzerindeki iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Kargı Gölgelik Ürünlerimiz

Bambu Kamış

Bambu kamış ürünlerimiz bambu görünümlü sağlam ve sert kargılardan elde edilmektedir. Kargı çubuklar rulo halde galvanizli paslanmaz çelik teller ile sıkıca birbirine bağlanmaktadır. Bambu kamış kargı ürünlerimizi inceleyiniz.

 

Kargı Gölgelik Kullanım Alanları

Bambu Kamış Kargı Gölgelikler Nerelerde Kulllanılır?

  • Hasır kamelya,

  • Bambu çatı ve gölgelik kaplama

  • Bambu çit uygulamaları

  • Bambu dekorasyon uygulamalarında kargı gölgelik ürünleri kullanılır.

 

Kamış Hasır Gölgelikler

Kamış hasır gölgelikler kaliteli saz kamışlarından elde edilen rulo üründür. Bamnbu kargıya göre daha ince olan kamışlar ile yapılmaktadır

Kamış Hasır Gölgelik Kullanım Alanları

  • Kamış bahçe çiti

  • Hasır gölgelik

  • Hasır Çatı kaplama uygulamaları

 

Kargı Ürünleri ile Neler Yapılabilmektedir?

  • Kargı ürünleri hasır dekorasyon uygulamalarında çok sıklıkla kullandığımız ürünlerimizdir. Bambu şemsiye ürünlerimiz kargı ürünleri ile yapılmaktadır. Bambu kamışlar şemsiye üzerine sıkıca çelik teller ile örülerek şık ve dayanıklı bambu plaj şemsiyeleri yapıyoruz.

  • Bambu avize ve hasır avize yapımında kargı ürünleri de kullanılmaktadır.

  • Bambu kamış ürünleri ile hasır şemsiye yapılmaktadır. Sahillerde ve deniz kenarlarında bolca gördüğünüz klasik hasır şemsiyeler kargı ürünleri yapılmaktadır.