Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Çin Otu Çatı Kaplama

Çin Otları hasır çatı ve hasır kamelya çatı uygulamalarında kullanılan doğal ürünlerdir. .Çin otu çatı kaplama uygulamalarımız ve fiyatlarımız hakkında bize ulaşınız.

Çin Otu Hasır Çatı Kaplama Ürünleri

Çin otu hasır kamelya, hasır çardak ve hasır çatı kaplama uygulamalrında kullanılan doğal bir çatı kaplama malzemesidir. Doğada resimde gördüğünüz şekilde yetişen çin otu doğal kurutma yöntekleri ile kurutlarak birleştirilmektedir. 

Çin otu çatı kaplama uygulamaları ile mekanlarınıza doğal ve şık bir görünüm kazandırabilirsiniz. Göz zevkinize hitap eden bu ürünlerin uygulamasını siz kendiniz de yapabilirsiniz.

 
 

Çin Otu Uygulamaları Nasıl Yapılır?

Çin otu, gıyak otu ve diğer adıyla püsküllü saz hasır otları uyglaması kamelya, çardak, bungalov ve klubüler üzerine rahatlıkla yapılabilmektedir. Çatı eğimi yok ise çin otu kaplama uyuglamarınızı siz kendiniz de kolaylıkla yapabilirsiniz.

Çin otu kaplama genellikle kamelya ve çardaklarda uygulanır. Hasır kamelya örtüsü olarak ta bilinen çin otu aslında doğal ve saçaklı otlardır. Saz hasır otu ya da gıyak otu olarak ta bilinen çin otunu sizler için montaja hazır halde imal ediyoruz.

Eğimli çatılarda bu işlem biraz daha incelik istese de tecrübeli hasır dekorasyon ustalarımızdan ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

 
 

Çin Otu Hangi Zeminlere Uygulanabilir?

Çin Otu Kaplamaları

  • Ahşap kamelya ve çardaklar için hasır çatı kaplaması olarak.

  • Demir ve PVC çatı iskeletlerine;

  • Hasır dekorasyon uygulamalarında,

  • Hasır kamelya ve kirpi çatı uygulamalarında

     

  • Bambu kamelya ve çardaklara rahatlıkla uygulanabilmektedir.

  • çin otu kaplama ile yapılan gölgelik hasır şemsiyeler bambu şemsiye görünümünde olduğu için bambu şemsiye ve püsküllü şemsiye diye de anılmaktadır.

 
 

İster Komple Kapla İster Yanlardan

Çin otu ürünleri ile çatı alanının tamamını kaplayabileceğniz gibi sadece yanlardan da kaplama yapabilirsiniz. Örnek olarak çatı kaplamanız için bambu kamış ürünlerimizi tercih ettiniz. Ve yan taraflarından da püsküllü ve şık bir görünüm elde etmek için kamelyanıza ya da kulübenize çin otu ürünleri tercih edebilirsiniz.

Özellikle turizm işletmelerinde yaptığımız hasır kamelya ve kamış çardak uygulamalarında üst taraf saz kamış çatı olurken yan taraflar çin otu kaplama ile hasır dekorasyon tercih edilmektedir. 

 

Çin Otu Fiyatları

Çin otu ürünlerimizi size özel istediğiniz ölçülerde hazırlayıp göndermekteyiz. Çin otu fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizlere whatsapp hattımızdan dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Çin otu ile birlikte çatı ve gölgelik uygulamalarınızda bambu kamış ve kamış hasır ürünleri kullanımı hakkında detaylı bilgi almak ve ürün uygulaması hakkında ücretsiz danışmanlık almak için bizlere ulaşınız.

Kamış hasır ve bambu kamış rulo ürünlerimiz bambu çit rulo ve saz kamış çit yapımında da kullanılmaktadır. 

 

Sıkça Sorulan Sorular

Çin otu saçaklı hasır çatı ve gölgelik yapımında kullanılan montaja hazır rulo üründür.

Genellikle hasır kamelya ve hasır pergole uygulamalarında tercih edilen çin otu uygulaması eşsiz dokusu ve dolgun görünümü ile mekanlarınıza egzotik bir görünüm kazandıracktır.

Çin otu bir diğer adıyla gıyak otları doğada yetişen saz hasır otlarının paslanmaz çelik teller ile birleştirilmesiye imal edilmektedir.

Çin otu hasır kamelya yapımına başlamadan önce ürünlerinizi suda ıslatın ve 30 dakika dışarıda bekletin.Bu işlemi yapma nedeni ürünü yumuşatmak ve montaj sırasında çatınıza göre şekil almasını sağlamaktadır.

Çin otunu monte etmeden önce ahşap kamelyanzın üzerine tahta çıtalar monte ediniz ve çin otunu sarkıtma yaparak birleşme yerlerden ahşap çıtaların üzerine getiriniz.

Bu işlemi tüm zemin üzerine tekrarlayarak uygulayınız uygulayınız.

Çin otu uygulanması konusunda sizlere her ayrıntısı ile bilgi sunmaktayız. Müşterilerimize özel hazırladığımız montaj videolarımızı siparişlerinizden sonra whatsapp üzerinden size iletmekteyiz.

Çin otu siparişlerinizi başlatmak için web sitemiz üzerindeki iletişim bilgilerimizden bize ulaşınız.

Hasır dekorasyon ustalarımız ile birlikte sizler için en uygun ürünleri ve ölçülerini belirledikten sonra fiyatlarımızı bildirmekteyiz.

Siparişleriniz alındıktan sonra ürünleriniz hazırlanarak adresinize kargo edilmektedir.

Evet. Saz Kamış olarak çin otu hasır kamelya ürünlerimizin montajı hakkında ayrıntılı destek veriyoruz.

Müşterilerimize Özel Montaj Videosu Desteği

Sizler için özel olarak hazırladığımız montaj videolarını siparişlerinizden sonra whatsapp üzerinden sizlere iletiyoruz.

Uygulama öncesi ve sonrası tüm aşamalarda Saz Kamış olarak size ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktayız.

Evet. Hem ürün imalat ve satışı yapıyoruz hem de uygulama yapıyoruz. Saz Kamış olarak Türkiye genelinde hasır kamelya, saçaklı hasır çatı ve gölgelik uygulamalarını tecrübeli hasır dekorasyon ustalarımız ile yapmaktayız.

Çin otu hasır kamelya örtülerinin ömrü ortalama 3-5 yıldır. Çin otu hasır kamelyalar genellikle 3-4 yıl ara ile yenilenen hasır dekorasyon uygulamalarıdır.