Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Bambu Avize ve Lambalar

Bambu avize ve bambu lamba imalatçısıyız. İstenilen he boyutta ve tasarımda bambu avize ve rattan avize ve lambalarınızı üretip gönderim sağlıyoruz. Bambu avize fiyatlarını ve bambu rattan lamba modellerimizi inceleyiniz. Update : 22/08/2021

Bambu Avize ve Rattan Avize Ürünlerimiz?

El İşçiliği Bambu Sarkıt Avize ve Lamba Üreticisiyiz

Bambu avize ve rattan lambalar edilen dekoratif lamba ve avize ürünleridir. Bambu avize ve bambu rattan lambalar çok farklı modellerde imal edilen dekoratif ürünlerdir.

Doğal rattan malzemeler kullanmaktayız. Bambu sarkıt avize ve bambu abajur gibi çok farklı modellerde bambu ve rattan malzemeler ile üretilebilmektedir.

 
 

Türkiye'nin her yerine gönderim sağlıyoruz.

Size Özel Bambu Avize ve Rattan Avize İmalatı

Piyasada çok ça bambu ve rattan avize ürün satılmakla birlikte bunların bir kısmı sentetik yapay olarak üretilmektedir. Bizler %100 Doğal bambu ve rattan ağacından elde edilen çubuklar ile avize ve sarkıt lambaları imal ediyoruz.

Rattan ağacı da aynı bambu ağacı gibi bambu dekorasyon uygulamalarında kullanılan dayanıklı sağlam bir ağaç türüdür. Farklı tekniklerle ve farklı ürünlerde kullanılabilmektedir.

 
 

Bambu avize ve bambu rattan avizelerin avantajları nelerdir

  • Doğal yapısı itibari ile insan sağlığını kesinlikle tehdit etmezler.

  • Dayanıklı rattan ve bambu malzemesi ile sizlere çok uzun yıllar boyunca dekorasyon uzun eşsiz bir parçası olmaya devam edeceklerdir.

  • Dekoroatif bir obje gibi mekanınızı hareketlendirecektir.

 
 

Bambu avize ve rattan avize fiyatlarımız

Bambu avize ve rattan sarkıt lamba fiyatlarımız model model değişmektedir.

Web sitemizde gördüğünüz avize ve sarkıtlar lamba ürünlerimiz ortalama 80 TL ile 1500 TL fiyat aralığı arasında değişmektedir. müşteri temsilcimiz ile görüşebilirsiniz.

Türkiye'nin her yerine hızlı bir şekilde kargolama yapılmaktadır.

 
 
 
 

Sıkça Sorulan Sorular

Bambu avize ve rattan avize ürünlerimiz hakkında tüm merak eden sorular ve yanıtlarını bulabilirsiniz.

Bambu avize ve rattan lamba ürünlerimiz 150 TL ile 1500 TL fiyat aralığı arasında olmaktadır. Bizleri arayarak web sitemiz üzerindeki beğendiğiniz modeli bize söyleyerek hemen fiyat bilgisi alabilirsiniz. Eğer size özel ölülerde bir avize modeli yapılacak ise müşteri temsilcimizi arayarak ürün fiyatını öğrenebilirsiniz.

Aynı şekilde Hasır avize ve lamba modellerimiz ve sarkıt lamba ürünlerimiz için bizi arayarak detaylı fiyat bilgisi öğrenebilirsiniz.