Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Bambu Çit

Bambu çitler ve bambu çit ürünlerimiz ile farklı alanlarınızda zevkinize özel ışık ve doğal görünümlü dekoratif çitler yapabilirsiniz. Bambu çit Rulo Ürünlerimizi ve modellerimizi inceleyiniz.

Bambu Çit Uygulamaları

Bambu çitleri bahçenizde birçok alanda kullanabildiğiniz gibi balkonlarınız da ve teraslı aramızda sınırlandırıcı ve ayraç olarak kullanabilirsiniz.

Bambu çitler rulo ürünleri sadece dış dekorasyonda bahçe çiti ve ayraç olarak kullanılmasının yanı sıra bambu dekorasyonda ve hasır dekorasyonda tavan kaplaması duvar kaplaması olarak ta tercih edilmektedir.

Hem alanlarınızı sınırlandırılmış olursunuz hem kendiniz için hem de çevreniz için doğal görünümlü de bir dekorasyon elde etmiş olursunuz.

 
nbsp;

Bambu Çit Rulo Ürünlerimiz

  • Bambu Kamış : Bambu kamış ürünlerimiz bambuya çok benzer dayanıklı ve kalın kargı kamışlarıdır. Bambuya olan benzerliğinden ve kardeş familyalardan gelmesinden dolayı  Türk Sazı ve Türk Bambusu gibi isimler almıştır.
  • Kamış Hasır Rulo: Kamış hasır saz kamışları ile elde edilen çit ve gölgelik ürünümüzdür. Bambu kamışa göre daha ince, daha ekonomik ve montajı daha kolaydır.
 
nbsp;
nbsp;

Bambu çit rulo uygulama alanları

Bambu çit ürünleri her zemine rahatlıkla uygulanabilen montaja hazır doğal ürünlerdir.

  • Toprak zemin üzeri,

  • Beton zemin üzeri,

  • Tel örgü ve tel çit sistemleri nin üzerine kolaylıkla monte edilebilir.

  • iç ve dış duvar kaplaması olarak dekoratif amaçlı ve istemediğiniz görüntüyü kaybetmek ve güzel bir görünüm elde etmek için kullanılabilir.

 
nbsp;

Bambu çit kullanmanın avantajları nelerdir?

  • Bambu çit rulo kolay monte edilebilir

  • Ekstra bir bakım maliyeti yoktur.

  • Tamamen doğal malzemelerden yapıldığı için doğa ile iç içe bir görünümü vardır.

  • Bahçenizde alanlarımızı daraltmadan bölgenizi doğal bir şekilde sınırlandıran bilirsiniz.

  • Doğal görünümü itibarıyla size huzur verecektir.

  • Bahçe çiti olarak hem içerden hem dışardan uyguladığınız takdirde dışarıdan da bakıldığında bahçemiz çok şık bir görünümde olacaktır ve hayranlık uyandıracaktır.

 

Bambu Çit Fiyatları

  • Bambu çit fiyatlarımız uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne kullanılacak malzemenin cinsine göre değişmektedir.

  • Bambu çit rulo fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizlere WhatsApp müşteri hattımızdan ulaşabilirsiniz. Sizler için en uygun bambu çit fiyatlarını tecrübeli ekibimizle birlikte belirleyelim.

  • Bambu çit uygulamanız hakkında tüm teknik detayları satış temsilcimizden adım adım öğrenerek bambu çitlerinizi ya da bambu dekorasyon ürünlerinizi kendiniz pratik bir şekilde uygulayabilirsiniz.

 

Bilgilendirme

  • Bambu çit uygulamalarınızda bizim sattığımız de piyasada bulunan ürünler orjinal bambu ağacından elde edilen bambu çubuklar değildir. Bambu görünümlü sağlam Kargı ve kamış ürünlerimizi sizlere sunmaktayız.

  • Bambu çit ürünlerimiz %100 doğal ve ülkemizin coğrafyasında yetişen doğal ürünlerdir. yüksek kaliteli ithal bambu çubuk ürünleri ile bambu çit yapmak istiyorsanız lütfen satış temsilcimize bildiriniz sizler için bambu ağacından elde edilen bambu çit ürünlerinde temin edebilmekteyiz.

  • Orjinal bambu kamış ürünleri kargı kamış ürünlere göre 5-6 kat daha daha fazla maliyetli olmaktadır.

  • O yüzden insanlar bambu görünümlü yerli Kargı ve kamış ürünleri ile bambu çeşitlerini ve bambu dekorasyonlarını pratik şekilde ve şık bir görünümde yapabilmektedir.

 

Sıkça Sorulan Sorular

Bambu Çit Ürünümüz Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Bambu çit bambu kamış rulo ile uygulanan ekonomik ve pratik bahçe çiti uygulamasıdır. Bambu kamış rulo montaja hazır, dayanıklı ve doğal bir üründür.

Bambu çit uygulaması hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşınız.

Bambu çit uygulamsı yapmak için ilk önce bir çit iskeleti hazırlanması gerekir. Çit iskeletinizi demir ya da ahşap olarak hazırlayabilirsiniz.

Hali hazırda bir tel örgü sitemi üzerine bambu çit yapılması isteniyorsa ek bir çit iskeleti hazırlanmasına gerek olmadan bambu kamış rulo ya da kamış hasırı tel örgü üzerine monte ediniz.

Çit iskeleti hazırlanırken ara karkasların en az 1 metre ile atılması ve iskelet uzunluğunu en az malzeme uzunluğu kadar olmasına dikkat ediniz.

Bambu kamış rulo ürünü çit iskeleti üzerine sık aralıklarla, plastik klipsler ya da galvanizli çelik teller ile monte edilerek bambu bahçe çiti tamamlanır.

Evet. Bambu kamış rulo ürünü sağlam ve sıkı bir şekilde imal edilmektedir. Bambu kamış rulo ile yapılan bahçe çitleri %95 oranında rüzgarı ve görüntüyü kesecektir. Hem size daha ferah bir ortam sunacak hem de iyi bir mahremiyet sağlayacaktır.

Evet. Bambu çit uygulaması tadilat ve dekorasyon işlerine eli yatkın herkes tarafından kolaylıkla yapılabilir. Uygulama sırasında size yardımcı olacak 1-2 kişi da olması daha hızlı ve güvenli bir şekilde bahçe çiti yapmanıza imkan verecektir.

Eğer bu işi kendiniz yapmak istemiyorsanız bölgenizdeki bir marangoz yada demir ustası bambu çit uygulamasını kolaylıkla yapabilir.