Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Hasır Dekorasyon

Hasır dekorasyonu modellerimizi ve ürünlerimizi inceleyiniz. Hasır dekorasyon ustalarımız ve ürünlerimiz ile Türkiye çapında hizmet veren bir firmayız.

Hasır ve Sanatın Buluştuğu Yer

Hasır dekorasyon uygulamalarına neredeyse gittiğiniz her yerde rastlayabilirsiniz. Bir Restoran ya da kafe deki hasır lamba ilk girişte gözünüze çarpabilir. Ya da tatile gittiğiniz 5 yıldızlı bir otelin hasır kamelya çatıları sizi büyüleyebilir.

Hasır dekorasyon çok geniş bir uygulama alanan sahip olmakla birlikte iç ve dış dekorasyon uygulamalarınızda tercih edilmektedir.

 

Hasır Dekorasyon Ürün ve Uygulamaları

Hasır şemsiyeler sahillerde ve bahçelerinizde çok farklı ve şık tasarımları ile boy göstermekte. Bahçenizde ya da işletmelerinizin dış alanlarında havuz kenarlarında doğal ve tropikal görünümdeki hasır şemsiye ürünlerimizi tercih edebilirsiniz.

Hasır dekorasyonda en çok tercih edilen hasır şemsiye modellerimizi inceleyiniz.

 

Hasır Çatı ve Hasır Gölgelikler

Hasır çatılar ile doğal ve yalıtımlı rahatlatıcı huzur veren mekanlara sahip olabilirsiniz. Hasır Çatılar bambu hasır ve kamış hasır rulo ürünlerinin montajı ile yapılmaktadır. Hasır dekorasyon ürünlerimiz ile kendin yap hasır çatı projelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Hasır gölgelikler evlerin bahçelerinden turizm işletmelerine kadar birçok kişinin terciği. Doğal görünümü ile size ve misafirlerinize doğal ve konforlu yaşam alanları sağlıyor.

 

Hasır Avizeler

Hasır avize ve hasır lambalar restoran ve kafelerde müşterileriniz için otantik bir hava yaratıyor. Hasır dekorasyonun en önemli aksesuarlarından biri olan hasır lamba ve hasır avizeler ile mekanlarınıza egzotik ve doğal bir hava getirebilirsiniz.

Tamamen doğal malzemler ile yaptığımız hasır dekorasyon ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizlere ulaşınız.

 

Hasır Kamelya Uygulamaları

Hasır kamelya ve çardaklar son zamanların en çok tercih edilen uygulamarı olmaya devam ediyor. İnsanların tatilde ve evlerinde doğal yaşam alanlarını tercih etmesi ve doğaya daha yakın hissetme isteği hasır kamelyalara artan ilginin en belirleyici faktörü olmuştur. Bali evleri görünümünde hasır kamelyalar ile mekanlarınıza çok yakışacak.

 

Hasır Bahçe Çiti

Hasır bahçe çitleri ile alanlarınızı doğal ve şık bir şekilde sınırlayabilirsiniz.

Hasır çitler saz kamışları ile hazırlanan montaja hazır bahçe çiti ürünümüzdür.

Hasır çit ile kolay ve ekonomik bir şekilde bahçe çiti, hasır balkon çevrleme gibi uygulamalarınızı yapabilirsiniz.

 

Hasır koltuk ve mobilya uygulamaları

Hasır koltuklar ve hasır mobilya takımları bahçelerinizde ve işletmenizin oturma alanlarında çok şık durmaktadır.

Hasır duvar ve hasır tavan dekorasyon uygulamaları

Doğal hasır dekorasyon ürünleri ile duvarlarınız ve tavanlarınız için benzersiz dokunuşlar yapabilirsiniz.

 

Hasır Dekorasyon Ürünleri

Bahçe çiti ve hasır gölgelik ürünlerimiz

  • Kamış Hasır
  • Bambu Hasır
  • çin otu ve gıyak otu
  • saz kamış ve saz hasır ürünleri hasır dekorasyonda kullandıımız ve satışını gerçekleştirdiğimiz yerli ve doğal ürünlerimizdir.

Kamış hasır ve bambu kamış ürünlerimiz ile doğal bahçe çiti ve hasır gölgelik ve hasır çatı uygulamaları yapılmaktadır.

 

Hasır Dekorasyonun Avantajları

Hasır Dekorasyon Sizlere birçok açıdan avantaj sağlıyor

  • Doğal ve sağlıklı ürünlerdir.

  • Doğal ve estetik yaşam alanları sunar

  • Sizi doğada hissettiren huzur verici mekanlara sahip olursunuz.

  • Hasır dekorasyon bahçe çiti uygulamaları ekonomik ve uygulanması pratiktir.

  • Hasır dekorasyon çatı ürünleri size ferah bir atmasför sunar.

  • Hasır dekorasyon gölgelik ve çit yapımında görüntüyü ve rüzgarı keser.

 
 
 
 
 

Sıkça Sorulan Sorular

Hasır dekorasyon ile hem iç hem de dış mekanlarda çok farklı, şık ve doğal uygulamalar yapmaktayız.

Mesela restoran ve işletmenizdeki dış mekanlar için hasır gölgelikler, hasır avize tasarımları , hasır bahçe çiti uygulamaları, saçaklı egzotik çatı kaplamaları ve dekoratif hasır dekorasyon loca ve oturma alanları tasarlayabilriz.

Evleriniz için çok şık hasır dekorasyon avizeler ve sepet lambalar tasarlıyoruz.

Bahçelerinizde ve tüm dış mekanlarda kullanabileceğiniz bir birinden şık özel üretim hasır şemsiye modelleri imal etmekteyiz.

Hasır Dekorasyon

Dış mekanlarda en çok tercih edilen hasır dekorasyon uygulamaları hasır çit ve hasır gölgelik uygulamalarıdır.

Çok farklı model ve ürün ile yapılan hasır gölgelik uygulamalarını kendiniz de montaja hazır hasır dekorasyon ürünlerimiz ile tasarlayabilir ve doğa ile içiçe mekanlara sahip olabilirsiniz.

Yaza damga vuran özel üretim hasır şemsiye modellerimiz kesinlikle hasır dekorasyonun vazgeçilmez ürünleridir. Tecrübeli hasır dekorasyon ustalarımız ile el işçiliği ile yapılan hasır şemsiyelerimizi inceleyiniz.

Hasır Dekorasyon Avize

Hasır vaizelerimiz ile hem iç hem de dış meknlarda egzotik ve doğal bir görünüm elde edin. Her mekana uygum sağlayan çok farklı hasır avize modellerimizi inceleyiniz.

Hasır avize fiyatlarımız ortalama 150 - 1500 TL arası değişmektedir. Hasır avize ve lambalarımızı saz kamışı ve kargı kamışlarından imal ediyoruz. Hasır avizelerimizi istediğiniz ölçülerde ve modelde üretip adresinize kargo ile göndermekteyiz. Hasır avize fiyatlarımız ve modellerimiz hakkında ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşınız.

Hasır dekorason ürünlerimiz 4 mevsim dış ve iç mekanlarda kullanılabilir. Hasır şemsiyeler, hasır bahçe çitleri, hasır çatı kaplama ürünleri, hasır avizelerimiz suya karşı dayanıklı ve uzun ömürlü hasır dekorasyon ürünleridir.

Yalnız hasır avizelerin su ile temasında çok dikkat ediniz çünkü elektrik bağlantısı olduğu için dikkat etmelisiniz. Hasır avizelerinizin temizliği için nemli bir bez kullanabilirsiniz.

Hasır dekorasyon çatı ve gölgelikler saz kamışlarından elde edilen hasır rulo ve saçaklı saz hasır otlarından imal edilen çin otu ile imal edilmektedir.

Hasır çatı kaplama ürünlerimiz ile tüm dış mekanlarda hasır gölgelik uygulamaları yapmak ekonomik ve pratiktir.

Hasır Dekorasyon Bahçe Çiti

Hasır dekorasyon evinize ve mekanlarınıza doğallık kazandırır. Balkonlarınızda doğal bir gürünüm elde etmek istiyorsanız hasır çit ürünümüzü kullanarak hem mahremiyet kazanın hem de mekanlarınızı doğallaştırın.

Hasır çit ürünü saz kamışlarından elde edilen montaja hazır rulo bir üründür. Hasır balkon çiti sipariş vermek için telefon numaramızdan ya da whatsapp hattımızdan bize ulaşarak sizin için uygun ürünleri ve fiyatlarımızı hemen öğrenebilirsiniz.

Hasır Dekorasyon Ürünlerimiz %100 Doğaldır.

Hasır dekorsyon ürünlerimiz %100 doğal hasır otları ve saz kamışları ile yapılmaktadır.

Hasır gölgelik ve hasır çitlerin yapımında kullanılan hasır rulo ürünü saz kamışlarından imal edilir.

Saçaklı hasır dekorasyon çatı yapımında kullanılan çin otu ise saz hasır otlarından imal edilmektedir.

Birbirinden şık hasır şemsiye modellerimiz ise saz kamışı, kargı kamışı ve saz hasır otları ile ustalıkla imal edilmektedir.

Hasır Dekorasyon Şemsiyeler

Hasır dekorasyon hasır ve kamış şemsiyelerimiz çok farklı ve değişik modellere sahiptir.

Her yıl hasır dekorason ustalarımız yeni bir model geliştirerek hasır şemsiye de yazın trendlerini belirliyorlar

Birbirinden şık hasır şemsiye modellerimizi inceleyeniz.

Hasır Dekorasyon Şemsiye Fiyatları

Hasır Dekorasyon plaj ve bahçe şemsiyelerimiz isteğe bağlı özel üretim olarak ta yapılmaktadır. Hasır şemsiye modellerimiz 400 TL'den başlamaktadır.

Evet. Hasır Dekorasyon uyuglama ve ürün satışı yapmaktayız. A'dan Z'ye tüm hasır dekorasyon işlemlerini Türkiye geneli tecrübeli hasır dekorason ustalarımız ile uygulamaktayız.

Hasır dekorasyon uygulaması, ürün satışı ve müşterilerimize özel ücretsiz hasır dekorasyon danışmanlığı sunmaktayız.

Hasır Dekoaryon Danışmanlığı Nedir?

Hasır dekorayon ürünlerimizden birini satın aldığınızda ve almadan önce sizlere tüm gerekli bilgi yönlendiremeli sağlamaktayız. Ürünlerin doğru uygulanması ve yapılması gerekn tüm noktaları birebir size aktarmaktayız.

Hasır dekorason uygulamalarının montajı hakkında müşterilerimize özel hazırladığımız montaj videolarını sizler ile paylaşmaktayız.

Yani kısacası hasır dekorasyon ürünleri ile profesyonelce hasır çit, hasır gölgelik uygulaması yapabilmeniz için tüm süreçlerde size destek sağlıyoruz.

Hasır dekorasyona en çok ilgi gösteren sektör gerçekten de truzm sektörtü. Otel ve tatil köyleri için hasır dekorasyonun nekadar önemli ve değerli olduğunun farkındayız.

Oteller için çok şık hasır gölgelikler, hasır kamelya uygulamaları, egzotik hasır plaj ve havuz şemsiyeleri imal ediyoruz.

Ayrıca otlelinizin iç ve dış meklanlarında kullanabileceğiniz hasır avize ve rattan avize modellerimiz ile her alanda hasırı yaşatmanızı destekliyoruz.

Hasır tavan ve duvar kaplaması uygulamalarımız ile özellikle iç mekanlara eşsiz bir doğal doku kazandırmak misafirlerinizin gerçekten çok hoşuna gidebilir.