Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Hasır Gölgelik

Hasır gölgelikler ile mekanlarınıza doğal ve ısı yalıtımla gölgelikler yapabilirsiniz. Hasır gölgelik ürünlerimizi ve uygulamalarımızı inceleyiniz. Update:21/08/2021

Hasır Gölgelik Kullanım Alanları

  • Teraslarda çatı ve gölgelik olarak hasır kamış ve bambu hasır ürünleri, 
  • Hasır çardak gölgelik uygulamaları
  • Hasır kamelya modellerinde
  • Veranda, restoran çatılarında
  • cafe bar, tatil köyleri, otel, plaj,
  • havuz kenarları 
  • vb dış dekorasyonlar ile birlikte tüm turizm işletmelerinde rahatlıkla kullanılabilir.

Hasır gölgelikleriniz altında eğer doğal malzemeler ile yapılmış hasır lamba ve avize tercih etmek isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Hasır lamba modellerimizi inceleyiniz.

 
 

Hasır Gölgelik Nasıl Yapılır?

Hasır gölgelikler montaja hazır bambu hasır ve kamış hasır ürünlerin çatıya monte edilmesi ile yapılmaktadır. Eğer tadilat işlerine eliniz yatkın ise güvenlik tedbirlerinizi alarak hasır gölgelik montajınızı kendiniz de yapabilirsiniz.

Bambu, kargı, kamış hasır, ham maddeleri galvanizli çelik tel ile demonte hale getirilir. Bu ürünlerin montajı rahatlıkla vidalama,
presleme vb şekillerde sağlanmaktadır.

 
 

Hasır Gölgelik Fiyatları

Üretimin kendimiz yaptığımız ham maddeler olması  sebebiyle hasır gölgelik ürünlerimizi uygun fiyatlı imal ediyoruz.  Türkiye’nin her yerine kargolama yapılmaktadır.
Sizler için en uygun hasır gölgelik ürünlerimizi ve fiyatlarımızı öğrenmek için bize ulaşınız. 

 

Hasır Gölgeliklerin Avantajları

  • Hasır gölgelikler doğal ve montaja hazır ürünler ile yapıldığı için ygulanması kolay ve ekonomiktir.

  • Hasır gölgelikler mekanlarınıza doğallık katar ve daha ferah bir yaşam alanı sunar.

  • Hasır gölgeliklerin altında koyu gölgelikli oturma alanlarına sahip olursunuz. Bez, branda ve sac malzemelere göre çok daha iyi bir ısı yalıtımı sunar.

  • Hasır gölgelikler tamamen doğal mazlemeler ile yapıldığı için insan sağlığını tehdit etmez.

 
 
 

Sıkça Sorulan Sorular

Hasır gölgelik %100 doğal hasır rulo ve saz hasır otları ile yapılan hasır dekorasyon uygulamasıdır. Hasır gölgelikler tüm zeminlere ve tüm alanlara rahtlıkla uygulanabilen doğal dekorasyon uygulamalarıdır.

Hasır gölgelik ürünleri hem ekonomik hem de uygulaması kolay malzemelerdir. Hasır gölgelikleri kamelya, çardak, pergole, veranda gibi dış mekan oturma alanlarınızda güvenli bir şekilde uygulayarak doğal mekanlara sahip olabilirsiniz.

Evet. Hasır gölgelik uygulamalarını kendiniz yapabilirsiniz. Montaja hazır hasır gölgelik ürünlerimizin seçimi ve uygulama teknikleri konusunda sizlere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Satış sonrası müşterilerimize özel hazırladığımı ayrıntılı montaj videolarımız ile tüm süreci kolaylıkla yönetmenizi sağlıyoruz.

Hasır gölgelik montajı ve ürün seçimi konusunda aklınızdaki tüm soruları telefon numaramızdan bize ulaşarak ya da whatsapp destek hattımızdan bize ulaşarak sorabilirsiniz.

Hasırdan su geçirmez bir gölgelik yapmak istiyorsanız kamış hasır ve bambu kamış ürününü birlikte kullanın. Kamış hasırı en alta monte ediniz ve ara katman olarak osb membran sererek üzerine bambu kamış kargı rulo ürünü monte ediniz.

Osb membran çatınızın hiç bir şekilde su geçirmesini engeleyecektir. En alta kamış hasır yapıldığında alttan bakıldığında saz kamış dokusu hissedilecek ve dışarıdan bakıldığında ise bambu kamış kargı dokusu ile %100 doğal ve su geçirmez bir hasır gölgeliğe sahip olabilirsiniz.

Hasır gölgelik saz kamışlarından imal edilen kamış hasır ve doğal saz hasır otları ile yapılmaktadır. Hasır gölgelikler ekonomik ve pratik uygulamalardır.

Bambu çatı kaplamada ise daha kalın ve dayanıklı olan kargı kamışları kullanılmaktadır. Bambu çatı kaplama malzemesi olan bambu hasır ürünü montaja hazır ve uygulanması ekonomiktir.

Bambu çatı kaplamalarda istenildiği takdirde saçaklı saz hasır otları ile saçaklı gölgeliklere dönüştürülebilir.

Hasır gölgelik uygulamanızı yapmadan önce hasır dekorasyon ustamozdan ürün montajı hakkında detaylı bilgi alınız.

Saçaklı hasır gölgelik yapmaya başlamadan önce çin otlarını daha kolay şekil alması ve yumuşamasını sağlamak için ıslatın ve 30 dakika dışarıda bekletin.

Saçaklı hasır gölgelikler montaja hazır saz hasır otlarından imal edilen çin otu ile uygulanmaktadır. Saçaklı hasır gölgelikler yapmak için çin otu hasır kamelya örtüsünüz kamelyanız üzerinde sarkıtma yapınız çin otunun birleştirme yapılan yerine bir ahşap çıta yerleştirin ve ürünü çıta ile kamelya arasına uygun montaj vidası ile sıkıştırın. Buna presleme tekniği de diyebilirsiniz.

Tüm işlemi en uçtan başlayarak tepe noktaya kadar tekrarlayınız.

Hasır gölgeliklerin kullanım ömrü ortalama 5-7 yıl kadardır. Tabi daha uzun sürelerde kullanılabilir. Bu süreler hasır gölgeliklerin estetik görünümünü kaybetmeden kullanılabilir olduğu süreleri temsil etmektedir.

Daha dayanıklı hasır gölgelikler inşa etmek için bambu çatı kaplaması olan bambu kamış rulo ve hasır gölgelik ürünü olan kamış hasır rulo beraber kullanılabilir. Ara katman olarak osb memran da kullandığınızda hem su geçirmez gölgeliklere hem de daha uzun ömürlü ve daha iyi yalıtım sağlayan bir gölgeliğe sahip olursunuz.

Hasır gölgelik fiyatlarımız ve hasır gölgelik ürünlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi amak için web sitemiz üzerindeki irtibat numaralarımızdan bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Hasır gögelik yapılacak alanı tarif ediniz ve varsa görsellerinizi iletiniz. Sonrasında hasır dekorasyon ustalarımız sizin için en ideal hasır gölgelik ürünlerini ve uygulama tekniklerini bildirerek fiyat bilgisi paylaşacaklardır.