Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Hasır Lamba ve Avizeler

Hasır lamba modellerimizi inceleyiniz. En trend ve en popüler hasır avize ve hasır lambalarımızın fiyatları için bizlere ulaşınız. Update : 22/08/2021

Dekoratif Hasır Lamba ve Avizeler

Evinizde ve iş yerinizde kullanabileceğiniz hasır lambalar ile hem dekoratif hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Günümüzde doğaya ve doğala dönüş oldukça popüler bir akım. İnsanlar günlük hayatın stresinden ve karmaşasından, bulundukları mekanlara doğal dekorasyon alternatifleri ekleyerek ya da buna uygun tasarlayarak çözüm bulmaktadır.

Her alanda kullanılabilen bambu kamış malzemeler ile bu doğallık arzunuza kavuşabilirsiniz. Bambu koltuk ve sandalye takımlarının yanı sıra hasır sepet lambalar sayesinde bulunduğunuz ortama daha doğal bir hava katmak elinizde.

Doğal görünüm ile misafirlerinizin dikkatini çekebilir, evinizde ve bahçelerinizde yaratıcı çözümler ile yeni yaşam alanları oluşturabilirsiniz. Tüm bu alternatifler size ve beklentilerinize bağlı olarak şekillenmektedir.

 
 

Hasır Lambalar Nasıl Yapılıyor?

El işçilikli Hasır Lambalar

Hasır dekorasyon ustalarımız tarafından özenle hazırlanan lamba ve avizeler  bambu rattan avize görünümünde olması için  özenle örülmesi ile yapılmaktadır. Bahçe Çiti , ve hasır gölgelik uygulamalarında kullanılan bambu kamış kargılar eskiden beri hasır şemsiye imalatında da kullanılmaktadır.

Hasır sepet ve hasır lambalar yapımı malzemelerin hazırlanıp örülmesi ile başlar. Uygulanacak lambanın şekline uygun biçimde örgü işlemleri ustalarımızın maharetli ellerinde tamamlanır. Ardından sabitlenmesi ve yapısının bozulmaması için gerekli zımparalama ve vernikleme işlemleri ile süreç tamamlanır.
Lambaların yapımı her ne kadar kolay gibi görünse de aslında ince işçilik isteyen ve sabır gerektiren bir süreçtir. Bu yüzden eğer hasır lambalar alacaksanız

işin ustası kişilerden dilediğiniz modelleri çıkartarak zevkinize uygun lambaları elde edebilirsiniz. Ya da hazır modellerden seçim yaparak evinize, iş yerinize şık bir dokunuş yapabilirsiniz.

 
 

Hasır Lambalar Nerelerde Kullanılır?

  • Ev ve iş yerlerinin hasır avizelerinde
  • Dış mekân aydınlatmasında hasır avize olarak
  • Köşe lambalarında
  • Plaj aydınlatmasında
  • Bar ve kamelya içierinde hasır lamba ve hasır avize olarak
  • Hasır kamelya uygulamalarınsa
  • Kipri çatı ve kamış çatı ile yapılan bir mekanın iç dekorasyonunda
  • Çin otu kaplamalalı bir çardağın iç aydınlatmasında hasır avizeler çok şık durmaktadır.
  • Hasır lamba ve avizelerinizi dış mekanlarınız da dahil olmak dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.
 
 

Hasır Lambalar Hakkında Bilmeniz Gerekenler

  • Hasır lambalar ve avizeler  tamamen doğal malzemelerden üretildikleri için insan sağlığına yüzde yüz uyumludur. Ayrıca yenilebilir bir malzeme olan bambu hasırdan ve hasır otları ile yapılan bu lambalar sizlere hem sağlıklı hem de ekonomik çözümler sunuyor.
  • Malzemenin hafif ve dayanıklı olması sizlerin cebini de korumaktadır. Bir kere alacağınız ve uzun yıllar belki varlığını dahi unutacağınız hasır avize ve lambalar ile hayatınızı kaliteli hale getirmek için en ekonomik yatırımı yapmış olacaksınız.
  • Birleştirilmesi tamamen el işçiliği ile yapılan lambalar, üzerinde ek bir metal malzeme barındırmamaktadır. Bu sebeple evinizde ve iş yerlerinizde herhangi bir güvenlik sorunu da yaşatmamaktadır. Bugün hemen bir lamba alarak hayatınıza renk katabilirsiniz.
 
 

Hasır Avize Fiyatları

Dekoratif hasır avize ve hasır lambalar ya hazır olarak sizlere sunulan modellerden tedarik edilebilir ya da dilediğiniz modele ya da uygulamanın yapılacağı yere göre şekillendirilebilir.

Bu sebeple fiyatlar kullanılan malzeme, tercihlerimiz ve uygulama yerine ve ebatlarına göre değişkenlik göstermektedir. Bu sebeple öncelikle mutlaka firmamız ile iletişime geçmeli, nasıl bir lamba talep ettiğinizi belirtmelisiniz. Hasır lamba ve hasır avize fiyatlarımız 90 TL den başlayarak 700 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Sizlere piyasanın en uygun fiyatlarını kaliteli malzeme ile birleştirerek sunuyoruz. Ayrıca her daim bakım ve onarımlar için firmamızdan profesyonel destek alabilirsiniz. Bu sayede hem uzun ömürlü ekonomik bir dekorasyona kavuşmuş hem de kaliteli hizmet almış olacaksınız.

 
 
 

Sıkça Sorulan Sorular

Hasır avize ve Hasır Sarkıt lamba ve hasır abjür ürünlerimiz hakkında tüm merak eden soruları ve yanıtlarını bulabilirsiniz.

Hasır avize ve sarkıt lamba ürünlerimiz doğada yetişen doğal hasır otları ve kargı ürünleri imal edilmektedir.

Plastik ya da ip ürünleri kullanmamaktayız.

Tüm ürünlerimiz doğal hasır ürünleri ve Hasır dekorasyon ustalarımız tarafından el işçiliği ile yapılmaktadır.

Müşteri hizmetlerimizi arayarak ya da whatsapp sipariş hattımızdan bize ulaşarak tüm modellerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz.

Eğer size özel bir hasır lamba ya da avize üretimi yapılacak ise ölçüleriniz ve istediğiniz modeli bize bildirmeniz yetelri olacaktır.

Siparişleriniz hılzı bir şekilde hazırlanarak kargoya verilmektedir.

Evet tüm hasır avize ve bambu rattan avize ürünlerimizin içerinde duy monte edilmektedir. Sadece apmülünüzü içerisine yerleştirip kullanabilirsiniz. Fişi ve duyu ile birlikte kullanıma hazır halde size gönderilmektedir.

Dilediğiniz takdirde içi boş olarak ta gönderim sağlayabiliriz. Eğer içerisine duy takılmasını istemiyorsanız sipariş aşamasında bizlere bildirmenizi rica ederiz.