Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Saz Çatı

Saz çatı ve Saz çatı kaplama uygulama ve ürünlerimiz ile sizler için doğal, estetik ve ısı yalıtımlı mekanlar sunuyoruz. Saz çatı kaplama da garanti ve kalite sözümüzdür.

Saz Çatı Kaplama

  • Saz çatılar Türkiye'de ve dünyada gelenekselleşmiş köklü saz dekorasyon uygulamarıdır.

  • Saz çatılar her mekan çatısına doğal saz kamış malzemeleri ile uygulanabilen çatı ve gölgeliklerdir. Saz çatıları da aynı çatı kaplaması gibi düşünebilirsiniz. Kiremit çatı kaplaması yerine doğal ve daha yalıtımlı saz çatı kaplama uygulaları ile hem doğal mekanlara sahip olabilirsiniz hem de çok iyi bit izolasyon elde edebilirsiniz.

  • Tabi Doğru işçilik ve kaliteli malzeme kullanımı saz çatılarda da çok büyük bir önem arz etmektedir.

 
 

Saz Çatı Nasıl Yapılır?

  • saz çatı kaplama tamamen doğal hasır malzemeleri saz kamış malzemeleri tek tek seçilerek istediğimiz model her türlü veranda Çardak kamelya gibi bütün çatılarımıza uygulanabilir bir malzemedir ve tamamen doğada yetiştiği için doğaya uyum sağlayabilen insan sağlığına zarar vermeyen maddelerden yapılmaktadır.

  • Saz çatı istediğimiz şekilde çatılarmızın ahşap veya metal altyapısı hazırlanıp saz kamışları istenilen ölçüye getirip galvaniz çelik tel ile civatalar ile sabitlenip örülerek montaj yapılmaktadır

 
 

Saz Çatı Modellerimiz

Saz çatı modellermiz 3 Şekildedir

  • Saz Kamış Çatı : Saz kamış çatılarımız klasik uygulama yöntemleri ile yapılmakatdır.

  • Saz Kirpi ÇatıKirpi kamış çatılarımız özel kirpi tekniği ile uygulanaarak hazırlanmaktadır. Kirpi çatılar en sağlam saz çatı uygulamamızdır.

  • Kademeli Saz Kamış ÇatıKademeli saz kamış çatılarımız estetik ve derinlikli bir görünüm vermek için kat kat ve kademeli olarak yapılmaktadır.

 
 

Saz Çatı Fiyatları

Saz çatı fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi ve ücretsiz eksper ve keşif hizmetlerimiz için bize ulaşınız. En kaliteli işçilik ve en iyi ürünler ile kalite ve güven sözünü veriyoruz. Saz çatı fiyatlarımız için bizlere telefon numaralarımızdan ya da whatsapp hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Saz Çatıların Avantajları

Saz Çatıların avantajları hakkında bilgi almak için yazımızı okuyunuz.

Özellikle doğaya hitap eden daha ferah bir ortam olmasını sağlayan fiyatı uygunluğu ve tamamen şık doğal bir görüntü elde edildiğinden ısı ve sıcak bir ortam elde edildiğinden dolayı kullanımı gayet uygundur avantajlıdır.

Türkiye'nin her yerinde saz çatı alanında en iyi saz kamış dekorasyon ustaları ile doğal çözümler sunuyoruz.

 
 
 

Sıkça Sorulan Sorular

Saz çatılar saz kamışları ve el işçiliği ile yapılan çatı kaplamalarıdır. Saz çatılar her hangi bir fabrikasyon ürün ile imal edilmez. Direkt olarak doğadan hasad edilen saz kamış destalari kullanılarak inşa edilir.

Saz kamışlarının montajı sırasında gavanizli çelik tel ve uygun montaj vidalarının dışında başka bir yan ürün ve malzeme kullanılmamaktadır.

Sazdan bir çatı ve gölgelik yapmak ustalık gerektiren bir konudur. Saz dekorasyon ustaları çatıya saz kamışlarını en alttan başlayarak sık aralıklar ile monte ederler. İsteğinize göre kirpi ve kademeli olarak yapılan saz çatılar oldukça uzun ömürlü ve dayanıklı yapılardır.

Saz çatıların ömrü konusunda net bir rakam söylemek çok doğru olmaz. Çünkü modelden modele, uygulama tekniğine göre ve çevresel koşullara göre saz çatı kullanım ömrü değişkenlik göstermektedir.

Peki en uzun ömürlü saz çatı uygulaması hangisidir diyecek olursak kesinlikle kirpi çatı kaplası diyebilriz. Kirpi çatı kaplaması iyi bir eğime, kalın ve sık bir dokuya sahip olduğu için profesyonelce yapılmış bir kirpi kamış saz çatı ortalama 20-30 yıl bşr ömre sahip olacaktır.

Saz çatılar açık kahverengi ve sarımtırak tonlarda olmaktadır. Saz çatıların yapımında sadece saz kamışları kullanıldığında saz çatı da saz kamışlarının doğal tonlarında olmaktadır.

Kirpi kamış çatılar daha koyu tonlarda görülebilir bunun nedeni de saz kamışlarının çok yoğun ve daha sık uygulanmasıdır.

Saz çatı kaplamalarında kullandığımız saz kamışlarını Türkiye'den temin etmekteyiz. Hasır dekorasyon ve saz dekorasyonda kullandığımız tüm ürünler kendi ülkemizde yetişen yerli ürünlerimizdir.

Yurt dışında saz çatılara talebin oldukça fazla olması nedeniyle ülkemizde yetişen saz kamışlarının bir kısmı da ihracat yapılmaktadır.

Saz çatı kaplama ham ve erken hasad saz kamışları ile yapılan uygulamalardır. Saz çatı kaplamaları sadece saz dekorasyon ustaları yapabilir. Ustalık ve tecrübe gerektiren uygulamalardır.

Hasır çatı kaplama ise kamış hasır rulo ve çin otu hasır kamelya gibi montaja hazır ürünler ile yapılabilen pratik ve ekonomik çatı kaplama uygulamalarıdır.

Hasır çatı kaplama yapmak için ürünlerimizden satın alabilir ve hasır dekorasyon ustalarımızdan gerekli montaj bilgisini Öğrenebiliriz.

Saz çatı kaplama uygulamaları tecrübeli saz dekorasyon ustaları tarafından yapılmaldır. ancak kendiniz pratik ve ekonomik sazdan bir gölgelik yapmak isterseniz montaja hazır kamış hasır rulo ürünümüzü satın alabilir ve hasır çatı kaplamanızı kendiniz yapabilirisniz.

Saz çatı kaplamada erken hasad saz kamışları saz dekoarasyon ustaları tarafından el işçiliği ile çatıya sıkı ve çok sağlam bir şekilde monte edilir. Bu işlem büyük bir ustalık ve tecrübe gerektiren bir uygulamadır.

Saz çatı fiyatlarımızı ihtiyaçlarınızı belirledikten sonra sizlere iletmekteyiz. Saz çatı fiyatlarımız uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne ve uygulama tekniklerine göre değişmektedir.

  • Web sitemiz üzerindeki ya da internet üzerindeki her hangi bir yerden beğandiğiniz saz çatı görselini ve isteklerinizi bize bildiriniz.

  • Saz dekorasyon ustalarımız sizler için en uygun çözümleri, fiyatları ve teslim sürelerini sizlere bildirecektir.

Saz çatı fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için web sitemiz üzerindeki iletişim numaralarımızdan bize ulaşınız. Türkiye'nin her yerinde tecrübeli saz çatı ustalarımız ile anahtar teslim saz çatı kaplama hizmetleri sunmaktayız.