Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Kargı Çit

Kargı çitler kaliteli ve sağlam kargı kamışlarından imal ettiğimiz ekonomik bahçe ürünleridir. Kargı çit ürünlerini ve kargı çit yapımını incelemek için yazımızı okuyunuz. Kargı çit sipariş vermek için whatsapp hattımızdan ya da telefon numaramızdan bizi arayabilirsiniz.

Kargı Çit Nedir?

Kargı çit kalın ve estetik kargı kamışlarının galvanizli (paslanmaz) çelik teller ile birbirine bağlanmasıyla elde edilir. Ürün imalatında sadece kargı kamışları kullanılır. Kargı kamışları çelik teller ile birbirine sıkıca bağlanır ve kargı çit rulo ürünü elde edilir. 

 

Kargı Çit Ürün Ölçüleri

  • 2 metre Yükseklik x 5 metre Uzunluk
  • 2.5 metre Yükseklik x 5 metre Uzunluk
  • 3 metre Yükseklik  x 5 metre 
  • Kargı çit yapılacak alanı bize tarif ederek sizler için en doğru ölçüleri belirliyor ve ürünlerinizi hazırlıyoruz.

 

Kargı Çitleri Avantajları Nelerdir?

kargı çit

  • Kargı çitler bambu görünümlü sağlam ve dayanıklı kargı kamışlarından imal edildikleri için hem doğal hemde çok ekonomik bahçe çiti ürünleridir.
  • Kargı çitler alanlarınızı sınırlandırmadan yani daraltmadan size mahremiyet sunar. 
  • Sık dokusu ile rüzgarı ve görüntüyü keser.
  • Bahçenize girmek isteyen kedi, köpek gibi davetsiz misafirleri engeller.
  • Kargı çitler uzun ömürlü ve uygulanması pratik ürünlerdir.


Kargı Çit Nasıl Yapılır?

kargı çit

Kargı çit yapımı ekonomik ve pratiktir. Kargı çit montajı için çit iskeletine ihtiyacınız vardır. Eğer montaj tel örgü, panel çit ya da demir korkuluk üzerine yapılacak ise hemen montaj işlemine başlayabilirsiniz. 

 

Kargı Çit Montajı İçin Çit İskeleti Nasıl Hazırlanır?

kargı çit

Tel örgü ya da bahçe duvarınızdaki demir korkuluklar üzerine çit yapılmayacak ise çitin sağlam bir şekilde montaj edilebilmesi için çit iskeleti hazırlanması gereklidir. Çit iskeletini metal direkler ya da ahşap profiller ile oluşturabilirsiniz. Çit iskeleti için metal direkleri en az 1 metre aralıklar ile zemine monte ediniz. Çitin en başından sona kadar metal ayakları monte ediniz ve çitin sağlam olması ve sık aralıklar ile monte edilmesi için ortadan ve üstten yatay profilleri oluşturunuz. Eğer bu işlemi kendiniz yapamazsanız bölgenizdeki bir marangoz ya da demir ustası çit iskeletini sizin için kolaylıkla hazırlayarak montajı yapabilir.

 

Kargı Çit Montajı Nasıl Yapılır?

kargı çit

Kargı çiti monte etmek için galvanizli çelik tel, plastik klips ya da uygun montaj vidası tercih edebilirsiniz. Kargı çiti monte etmek için çitin en başından başlayınız ve kargı çit ruloyu her montaj sonrasında gerdirerek açınız. Montaj sırasında en az 2 ya da 3 kişi olmanızı tavsiye ederiz. Kargı çiti yataydaki ve dikeydeki demir profillere sıkı bir şekilde sık aralıklarda monte ederek çit montajını tamamlayınız.

 

Sıkça Sorulan Sorular

Kargı Çit Ürünümüz Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Kargı çit fiyatlarımızı sizinle görüştükten sonra ihtiyacınızı uygun ürün ve ölçülerini belirleyerek bildirmekteyiz. Kargı çit fiyatlarımız ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için web sitemiz üzerindeki whatsapp hattımızdan bize yazınız ya da telefon numaramızdan bizi arayabilirsiniz.

Evet. Kargı çit montajı için satış öncesi ve sonrası tüm sorularınızı cevapladığımız gibi ürün montajı sırasında size ya da montaj yapacak kişiye ayrıntılı montaj bilgisi sunmaktayız.

Evet. Kargı çitler suya ve sıcağa karşı dayanıklı ve 4 mevsim kullanıma uygun ürünlerdir. kargı kamışları doğası gereği sulak bölgelerde yetiştiği için suya karşı dayanıklı ve doğal bir üründür.

Kargı çit kargı kamışlarından imal edilir kamış çit ise saz kamışlarından imal edilmektedir. Kamış çitlerin yapımında saz kamışları misina ipler ile makina yardımıyla birbirine bağlanır. Kargı çit yapımında ise kargı kamışları çelik teller ile birbirine bağlanır.

Kargı çitler kamış çitlere göre daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Kargı çitler ortalama 7-10 yıl arası bir ömre sahiptir. Tabi daha uzun sürelerde kullanılabilir. Bu süreler kargı çit görünümünü bozmadan kullanılacak ortalama süreleri temsil etmektedir.