Whatsapp
SAZ DEKORASYON & HASIR DEKORASYON USTASIYIZ

Bambu Gölgelik

Bambu gölgelikler doğa ile iç içe bir görünüm sunar ve mekanlarınızda tropik bir hava estirir. Bambu gölgelik modellerimiz ve bambu gölgelik fiyatlarımız için bizlere ulaşınız

Doğal Bambu Gölgelik Ürünleri ve Avantajları

Bambu Gölgelikler ile mekanlarınıza Doğallık Getirin

Bambu gölgelikler en çok tercih edilen bambu dekorasyon uygulamalarımız arasındadır. Bambu gölgelikler ev bahçelerinden, turizm işletmelerine kadar her yerde doğal görünümü ve eşsiz tasarımları ile yaygın bir şekilde tercih edilmektedir.

Yazlıklarda ya da sahillerde kullanılan bambu gölgelikler ya da doğal gölgelik hasır ürünleri yalnızca hoş görüntüleri nedeniyle tercih edilmiyorlar.

Bambu gölgelik ürünlerin doğal gölgelik şemsiyeler olması hem insan sağlığına faydalı olmalarına hem de doğayı koruma noktasında zararsız ürünler olmalarına katkı sağlıyor.

 

Bambu Gölgelikler Tamamen Doğal ve Ferah

Neden Bambu ya da Hasır Kullanmalıyız?

  • Ilıman ve tropikal sahil kenarındaki ülkeler ya da adalar hala bambu ya da hasır kullanırlar. Bu ürünlerin muhteşem bir görünüme sahip oldukları herkes tarafından kabul edilen bir gerçektir. Fakat bu ürünlerin tercih edilmesinin nedeni sadece görsellik değildir.
  • Bambu, doğal bir üründür. Bu bakımdan tamamen insan üretimi yapay malzemelerle elde edilen gölgeliklerden farklı olarak güneş ışınlarını süzerek geçirir. Üstelik bambu gölgelik içi, her zaman serin kalır çünkü güneş ışınların çatısında toplamak yerine dağıtır.
  • İnsan yapımı beton, kumaş ya da naylon gölgeliklerin içinde durmak neredeyse imkansızdır. Bu maddeler güneş ışınlarını geldiği gibi yansıtır. Bu bakımdan ısı dengesizce gölgelik içinde kalır. Çözüm olarak cam tavanlı gölgelikler kullanılır ama bu da aynı sauna etkisini yaratır.
  • Ayrıca camdan yansıyan ışınlar çevredeki ısının daha da artmasına neden olur, bazen yangınlara da neden olduğu tespit edilmiştir. Doğal gölgelik hasır ya da doğal gölgelik şemsiye malzemeleri bambu, hasır ya da saz olduğundan böyle olumsuz durumlar asla olmaz.
  • Naylon ya da plastik güneşe maruz kaldıkça içerdiği zararlı maddeleri açığa çıkarmaya başlayacaktır. Aslında, naylon ya da plastikten yapılma gölgelikler, uzun vadeli kullanımlarında zehir saçmaktadır.
  • Bambu gölgelik ya da doğal gölgelik şemsiye ürünlerinde kullanılan malzemeler tamamen doğal olup zararlı hiçbir kimyasalı barındırmaz. Bu bakımdan da insan sağlığına bir zararı bulunmaz.

Bambu dekorasyon ürünleri neden tercih edilmelidir?” başlıklı yazımıza da göz atmanızı tavsiye ederiz.

 

Bambu Gölgelik Yapımında Kullanlan Ürünler

  • Kamış Hasır
    Kamış hasır erişkin saz kamışlarından elde edilen üründür. Bambu gölgelik yapımında bambu kamış ile birlikte ya da ayrı olarak kullanılmaktadır.
  • Bambu Kamış
    Bambu kamış ürünü sağlam ve estetik kargı kamışlarının çelik teller ile birleştirilmesiyle imal edilir. Bambu görünümünde olduğu için bambu çatı kaplama malzemesi olarak telaffüz edilir.
 
 

Bambu Gölgeliklerin Kullanım Alanları

  • Kamelya hasır çatı kaplama uygulamasında bambu kamış rulo ve kamış hasır kullanılır.

  • Kafe ve barların gölgelik ve bambu çatı kaplama malzemesi olarak kullanılır. Özellikle turizm işletmeleri bambu çatı kaplama uygulamalarını tercih ediyor.

  • Hasır plaj şemsiyesi üretiminde de kullanılan bambu gölgelik ürünleri ile estetik ve doğal gölgelik şemsiyeler imal edilmektedir.

  • Otel, restaurant ve düğün salonları gibi mekanların sosyal alanlarında ve dış mekanlarında bambu gölgelikler çok popülerdir.

 

Bambu Gölgelik Fiyatları

Bambu gölgelik fiyatlarımız bambu gölgelik uygulanacak alanın büyüklüğüne ve kullanılacak olan malzemenin cinsine göre değişmektedir. Bambu gölgelik uygulamarınız da doğal ot kaplamalar ile birlikte uygulama yapılabilmektedir. Doğal ot kaplama ile başlı başına uygulama yapılabildiği gibi bambu ve hasır gölgeliklerin yan taraflarından da süsleme ve saçaklandırma yapılabilmektedir.

Bambu gölgelik uygulama ve bambu gölgelik ürünlerimiz hakkında detalı bilgi almak için bize ulaşınız.